Home | Het bedrijf | De diensten | De visie | De klanten | Contact

   
 
 
         
 
     
 
Het bedrijf        
         

Kiehn Consultancy & Projectmanagement is een organisatie die zich richt op het verstrekken van diensten in de vaste en mobiele telecommunicatie. Tevens hebben wij affiniteit met de markt voor (duurzame) energie. Hierbij is ons voorname speerpunt het uitrollen van de infrastructuur. Kiehn Consultancy & Projectmanagement wordt bestuurd door Chris Kiehn. Na afronding van zijn HEAO studie in 1998, heeft Chris veel ervaring opgedaan in het uitrollen van netwerken, zowel in de vaste als in de mobiele telecom.

 

Mobiele telecom: In 1999 begonnen met actieve site acquisitie voor een nieuwe mobiele operator in Nederland. Gedurende een periode van 9 jaar, heeft Chris diverse functie op verscheidene functieniveau’s uitgevoerd. Na de actieve site acquisitie, heeft Chris leiding gegeven aan een team van verwervers. Later kwam een verschuiving van het werkveld naar de bouw van het mobiele netwerk, waarbij uitgebreide kennis werd opgedaan op het gebied van techniek, constructies, radio- en transmissietechnieken in de mobiele telecom.

 

Vaste Telecom: Na de mobiele-telecom-hausse, werd het tijd voor een wisseling van werkomgeving. Een van de groeimarkten was glasvezel. In de uitrol van het glasvezel netwerk van onze opdrachtgever, hebben wij een prominente rol gespeeld bij de aansturing van de aannemers die het netwerk uitrollen in Noord-Oost Nederland. Hierbij was niet alleen de dagelijke operationele leiding een speerpunt, maar tevens het ontwikkelen van de visie van de opdrachtgever op de middellange termijn.

 
   
   
         

 
   
 
 

© 2011 Kiehn Consultancy & Projectmanagement I Webdesign: Studio Gusto